Opties Zwemspas

Allseas spa’s zijn met verschillende opties verkrijgbaar. Zo kunt u kiezen voor een andere kleur schaal/kuip. Of een andere kleur cabinet/omkasting. Ook kunt u uw spa voorzien van Wifi, Stereo/Muziek  of extra isolatie. Iedere spa is te ‘customizen’ zoals u dat wilt.

Kleuren schaal

Allseas  Spa’s vervaardigd alle Zwemspa  kuipen met acryl Aristech Acrylics. 

Aristech is een van de grootste en meest toonaangevend bedrijf op het gebied van acrylaat kuipen.

Aristech kuipen worden na het vormproces voorzien van een speciale vinylester laag en daarna een polyesther verstevigende onderlaag. Deze laag wordt opgebouwd uit verschillende lagen totdat de kuip een zelfdragend geheel is geworden, waardoor vervorming onmogelijk is. De kuip wordt later gemonteerd in een roestvrijstalen frame.

Het materiaal van de acryl kuipen bestaat uit verschillende lagen van geweven glasfiber in combinatie met compacte urethaan isolatie. Deze combinatie resulteert in een geweldig sterke structuur die bestand is tegen krassen, water en allerlei weersinvloeden.

Allseas Spas biedt 4 verschillende acrylkleuren voor de kuip van uw zwem spa. U kunt dus de zwemspaspa van uw voorkeur krijgen in de kleur die het beste bij u past.

Midnight-Opal
Ocean-Wave
Sahara- Sierra
White
Dark Grey cabinet
Brown cabinet

Kleuren Cabinet
Ieder cabinet is met de hand vervaardigd van synthetisch houtnerfmateriaal. Het materiaal is UV resistent en makkelijk schoon te maken. U kunt kiezen voor de kleuren bruin en grijs.

Wifi

Bedien je zwemspa met je smartphone of tablet! Je hoeft hiervoor niet eens thuis te zijn. Met de In.touch2 wifi module van gecko is dit mogelijk. 

U bepaalt de temperatuur op afstand, ook kun je de filtratie en reiniging van uw zwemspa op afstand instellen. Notificaties van de Gecko app houden u op de hoogte van de status van uw zwemspa.

Gecko In.Stream logo
in+touch+2+on+iPhone
wifi Application+on+iPhone
audioset

Audio

Gecko in.Stream II Bluetooth Audio Systeem

Dit transducer speaker muziek systeem met subwoofer en IN.STREAM bluetooth,  is verkrijgbaar als extra optie op alle ZwemSpas.

Het Audiosysteem wordt ingebouwd in het frame van de spa en bidet geweldige geluidskwaliteit. Zo kun je het gebruiken met fijne achtergrondmuziek tijdens het zwemmen of  baden, maar het is ook zeker geschikt voor een feestje.

Arctic Isolatie.

Alle zwemspa’s van allseas kunnen naast de standaard isolatie nog voorzien worden van extra isolatiezakken. Zeker bij veelvuldig gebruik van uw spa of zwemspa in de wintermaanden is dit een goede investering. Dankzij deze extra isolatie, koelt uw spa minder snel af en verbruikt deze minder energie.

De techniek in uw spa blijft goed bereikbaar voor onderhoud.

Posiedon Mono with Insulation Bags