overons-header

Over ons

Onze missie.

Als Europees merk staan wij garant voor de complete keten om onbezorgd te kunnen genieten van uw Spa in eigen tuin. Allseas verzorgt de hele waardeketen van; Ontwikkeling en productie van al onze eigen Spa’s en Zwemspa’s in de State of the Art fabriek;

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding . We beschikken over een uitgebreid assortiment dat varieert van een comfortabele, eenvoudige/goedkope spa tot de meest luxe design Spas en Zwemspa’s .

Zorgvuldige en degelijke ondersteuning en advies bij uw aankoop door vertegenwoordiging in heel Europa door vakkundige dealers en partners.

Volledige technische ondersteuning en service.

Voortdurende en innovatieve ontwikkeling op het gebied van energiebesparing.

Een sterk internationaal netwerk van dealers met onze logistieke ondersteuning waarbij snelle leveringen kunnen worden gegarandeerd . Onze Allseas merkwaarde.

"Wij zijn een verticaal geïntegreerde en volledig bankabele leverancier van Spa’s en Zwemspa’s met een sterke internationale markttoegang. Wij streven ernaar om de Europese markt voor de Spa en Zwemspa productie te leiden met onze geavanceerde technologie en sterke productkwaliteit. Wij zijn een toekomstbestendige, gepassioneerde en vertrouwde partner voor onze investeerders, dealers, installateurs en eindgebruikers. "

Blijf op de hoogte van de meest recente projecten van onze dealers.