Technologie & Kwaliteit

Wij hanteren de gestelde norm in de Europese Spa-industrie door de “leading technology” toe te passen en kwalitatief sterk te zijn om te voldoen aan de hoogste klantverwachtingen.

We bieden de beste spatechnologie voor een onbezorgd gebruik van uw spa in eigen tuin. Daarnaast zijn we constant op zoek naar nieuwe innovaties en toepassingen.

Besturingssysteem

Het besturingssysteem van alle spas en zwemspa modellen van Allseas Spas & Wellness zijn van het gerenommeerde topmerk Gecko ®. Gecko ® is dé wereldspeler op het gebied van spa onderdelen zoals besturingssystemen, controlesystemen, en accessoires. De producten van Gecko ® kenmerken zich door de hoge kwaliteit, vooruitstrevende technologie en moderne designs. Dit besturingssysteem is zeer eenvoudig te bedienen.

Gecko+in.k1000 Gecko In.k 1000 Controlpanel
web_ink800_banner Gecko In.k. 806 Controlpanel
ozone mixing chamber

Alle modellen uit ons spas en zwemspas assortiment beschikken over een ozonator met ozon mixer. Een spa / zwemspa ozonator is een apparaat dat met behulp van een CD-chip ozongas aanmaakt.

Dit ozongas wordt gebruikt om het water in uw spa of zwemspa te reinigen. Het is een snelwerkend desinfecterend en oxiderend middel voor het water in uw spa of zwemspa.
De sleutel tot elk goed ozonsysteem is een ozon mixer die ervoor zorgt dat het ozongas volledig wordt benut voordat het in de spa wordt gebracht,
Met een ozonator in uw spa bent u verzekerd van kraakhelder water. Door de reinigende werking van een ozonator hoeft u ook minder gebruik te maken van chloor.

Zo heeft u zeer weinig kans op irritatie aan de ogen en slijmvliezen omdat u, wanneer u de ozonator goed gebruikt, de concentratie chloor in het water tot een minimum kunt beperken.

Kuip
De kuipen van alle spas en zwemspas modellen van Allseas Spas zijn van het merken Aristech Acrylics of Lucite. Aristech en Lucite zijn twee van de grootste en meest toonaangevend bedrijven op het gebied van acrylaat kuipen.

Kuipen worden na het vormproces voorzien van een speciale vinylester laag en daarna een polyesther verstevigende onderlaag. Deze laag wordt opgebouwd uit verschillende lagen totdat de kuip een zelfdragend geheel is geworden, waardoor vervorming onmogelijk is. De kuip wordt later gemonteerd in een kunststof frame of wordt voorzien van een houten frame wat tevens de bodemplaat is.

lagen van de schaal

Het materiaal van de acryl kuipen bestaat uit verschillende lagen van geweven glasfiber in combinatie met compacte urethaan isolatie. Deze combinatie resulteert in een geweldig sterke structuur die bestand is tegen krassen, water en allerlei weersinvloeden.

De acryl kleur is geheel ingebracht waardoor er geen slijtagevlekken kunnen ontstaan en de kleur na jaren er nog als nieuw uit ziet. Dankzij het gladde oppervlak van de kuip is deze ook nog eens heel eenvoudig schoon te maken.